Laufer - Moja Voda - Laufer - Budi moja voda - YouTube : Moja voda by laufer chords.

Laufer - Moja Voda - Laufer - Budi moja voda - YouTube : Moja voda by laufer chords.. Tekst pesme budi moja voda ostao sam sasvim sam da ležim na suncuja zvao sam te da dođeš iz snova i pružiš mi rukuja molio sam da se napune moja mora i rijekeu njima još jednom da osjetim. Recommended by the wall street journal. Sunday mood swings (the mood is dead tryad mix) daniel laufer. Sam sasvim sam da ležim na suncu ja zvao sam te da dođeš iz snova i pružiš mi ruku ja znao sam da ćeš doći, doći i donijeti kišu ja čekao sam kao suha zemlja kad čeka svoju vodu. C g f e am c g f e am ostao sam sasvim sam da lezim na suncu c g f e am ja zvao sam te da dodjes iz snova i pruzis mi ruku c g f e am ja molio sam da se napune moja mora i rijeke c g.

Click to see the original lyrics. Ostao sam sasvim sam, da lezim na suncu, ja zvao sam te da dodjes iz snova, i pruzis mi ruku. Learn the song with the online tablature player. Tekst pesme budi moja voda ostao sam sasvim sam da ležim na suncuja zvao sam te da dođeš iz snova i pružiš mi rukuja molio sam da se napune moja mora i rijekeu njima još jednom da osjetim. Moja voda by laufer chords.

Laufer - Ljubav kao Heroin - YouTube
Laufer - Ljubav kao Heroin - YouTube from i.ytimg.com
Stihovi:ostao sam sasvim sam da ležim na suncu ja zvao sam te da dodjes iz snova i pružis mi rukuja molio sam da se napune moja mora i rijeke u njima još. Tekst pesme budi moja voda ostao sam sasvim sam da ležim na suncuja zvao sam te da dođeš iz snova i pružiš mi rukuja molio sam da se napune moja mora i rijekeu njima još jednom da osjetim. Sam sasvim sam da ležim na suncu ja zvao sam te da dođeš iz snova i pružiš mi ruku ja znao sam da ćeš doći, doći i donijeti kišu ja čekao sam kao suha zemlja kad čeka svoju vodu. Recommended by the wall street journal. C g f e am c g f e am ostao sam sasvim sam da lezim na suncu c g f e am ja zvao sam te da dodjes iz snova i pruzis mi ruku c g f e am ja molio sam da se napune moja mora i rijeke c g. Lt → хорватский → laufer → budi moja voda → русский. Ovaj tekst je pregledan 150 764 puta. Sunday mood swings (the mood is dead tryad mix) daniel laufer.

Lt → хорватский → laufer → budi moja voda → русский.

Tekst pesme budi moja voda ostao sam sasvim sam da ležim na suncuja zvao sam te da dođeš iz snova i pružiš mi rukuja molio sam da se napune moja mora i rijekeu njima još jednom da osjetim. Sign up for deezer and listen to moja voda by laufer and 73 million more tracks. Ostao sam sasvim sam, da lezim na suncu, ja zvao sam te da dodjes iz snova, i pruzis mi ruku. Lt → хорватский → laufer → budi moja voda → русский. Sam sasvim sam da ležim na suncu ja zvao sam te da dođeš iz snova i pružiš mi ruku ja znao sam da ćeš doći, doći i donijeti kišu ja čekao sam kao suha zemlja kad čeka svoju vodu. Sunday mood swings (the mood is dead tryad mix) daniel laufer. Moja voda by laufer chords. Ovaj tekst je pregledan 150 764 puta. This track is on the 4 following albums Recommended by the wall street journal. Learn the song with the online tablature player. Stihovi:ostao sam sasvim sam da ležim na suncu ja zvao sam te da dodjes iz snova i pružis mi rukuja molio sam da se napune moja mora i rijeke u njima još. Click to see the original lyrics.

Sam sasvim sam da ležim na suncu ja zvao sam te da dođeš iz snova i pružiš mi ruku ja znao sam da ćeš doći, doći i donijeti kišu ja čekao sam kao suha zemlja kad čeka svoju vodu. Moja voda by laufer chords. Sunday mood swings (the mood is dead tryad mix) daniel laufer. Click to see the original lyrics. C g f e am c g f e am ostao sam sasvim sam da lezim na suncu c g f e am ja zvao sam te da dodjes iz snova i pruzis mi ruku c g f e am ja molio sam da se napune moja mora i rijeke c g.

Laufer - budi moja voda @ Hartera 3 - YouTube
Laufer - budi moja voda @ Hartera 3 - YouTube from i.ytimg.com
Ovaj tekst je pregledan 150 764 puta. Stihovi:ostao sam sasvim sam da ležim na suncu ja zvao sam te da dodjes iz snova i pružis mi rukuja molio sam da se napune moja mora i rijeke u njima još. Sam sasvim sam da ležim na suncu ja zvao sam te da dođeš iz snova i pružiš mi ruku ja znao sam da ćeš doći, doći i donijeti kišu ja čekao sam kao suha zemlja kad čeka svoju vodu. Tekst pesme budi moja voda ostao sam sasvim sam da ležim na suncuja zvao sam te da dođeš iz snova i pružiš mi rukuja molio sam da se napune moja mora i rijekeu njima još jednom da osjetim. C g f e am c g f e am ostao sam sasvim sam da lezim na suncu c g f e am ja zvao sam te da dodjes iz snova i pruzis mi ruku c g f e am ja molio sam da se napune moja mora i rijeke c g. Lt → хорватский → laufer → budi moja voda → русский. Moja voda by laufer chords. Click to see the original lyrics.

Tekst pesme budi moja voda ostao sam sasvim sam da ležim na suncuja zvao sam te da dođeš iz snova i pružiš mi rukuja molio sam da se napune moja mora i rijekeu njima još jednom da osjetim.

Moja voda by laufer chords. Sign up for deezer and listen to moja voda by laufer and 73 million more tracks. Recommended by the wall street journal. Sam sasvim sam da ležim na suncu ja zvao sam te da dođeš iz snova i pružiš mi ruku ja znao sam da ćeš doći, doći i donijeti kišu ja čekao sam kao suha zemlja kad čeka svoju vodu. Click to see the original lyrics. Sunday mood swings (the mood is dead tryad mix) daniel laufer. Ostao sam sasvim sam, da lezim na suncu, ja zvao sam te da dodjes iz snova, i pruzis mi ruku. Lt → хорватский → laufer → budi moja voda → русский. Stihovi:ostao sam sasvim sam da ležim na suncu ja zvao sam te da dodjes iz snova i pružis mi rukuja molio sam da se napune moja mora i rijeke u njima još. C g f e am c g f e am ostao sam sasvim sam da lezim na suncu c g f e am ja zvao sam te da dodjes iz snova i pruzis mi ruku c g f e am ja molio sam da se napune moja mora i rijeke c g. Tekst pesme budi moja voda ostao sam sasvim sam da ležim na suncuja zvao sam te da dođeš iz snova i pružiš mi rukuja molio sam da se napune moja mora i rijekeu njima još jednom da osjetim. Ovaj tekst je pregledan 150 764 puta. This track is on the 4 following albums

Tekst pesme budi moja voda ostao sam sasvim sam da ležim na suncuja zvao sam te da dođeš iz snova i pružiš mi rukuja molio sam da se napune moja mora i rijekeu njima još jednom da osjetim. Moja voda by laufer chords. Sam sasvim sam da ležim na suncu ja zvao sam te da dođeš iz snova i pružiš mi ruku ja znao sam da ćeš doći, doći i donijeti kišu ja čekao sam kao suha zemlja kad čeka svoju vodu. This track is on the 4 following albums Ostao sam sasvim sam, da lezim na suncu, ja zvao sam te da dodjes iz snova, i pruzis mi ruku.

Urban&4-Budi moja voda - YouTube
Urban&4-Budi moja voda - YouTube from i.ytimg.com
C g f e am c g f e am ostao sam sasvim sam da lezim na suncu c g f e am ja zvao sam te da dodjes iz snova i pruzis mi ruku c g f e am ja molio sam da se napune moja mora i rijeke c g. Sunday mood swings (the mood is dead tryad mix) daniel laufer. Ostao sam sasvim sam, da lezim na suncu, ja zvao sam te da dodjes iz snova, i pruzis mi ruku. Ovaj tekst je pregledan 150 764 puta. Stihovi:ostao sam sasvim sam da ležim na suncu ja zvao sam te da dodjes iz snova i pružis mi rukuja molio sam da se napune moja mora i rijeke u njima još. Recommended by the wall street journal. Lt → хорватский → laufer → budi moja voda → русский. Tekst pesme budi moja voda ostao sam sasvim sam da ležim na suncuja zvao sam te da dođeš iz snova i pružiš mi rukuja molio sam da se napune moja mora i rijekeu njima još jednom da osjetim.

Moja voda by laufer chords.

Click to see the original lyrics. Sunday mood swings (the mood is dead tryad mix) daniel laufer. Ostao sam sasvim sam, da lezim na suncu, ja zvao sam te da dodjes iz snova, i pruzis mi ruku. This track is on the 4 following albums Sign up for deezer and listen to moja voda by laufer and 73 million more tracks. Lt → хорватский → laufer → budi moja voda → русский. C g f e am c g f e am ostao sam sasvim sam da lezim na suncu c g f e am ja zvao sam te da dodjes iz snova i pruzis mi ruku c g f e am ja molio sam da se napune moja mora i rijeke c g. Sam sasvim sam da ležim na suncu ja zvao sam te da dođeš iz snova i pružiš mi ruku ja znao sam da ćeš doći, doći i donijeti kišu ja čekao sam kao suha zemlja kad čeka svoju vodu. Moja voda by laufer chords. Tekst pesme budi moja voda ostao sam sasvim sam da ležim na suncuja zvao sam te da dođeš iz snova i pružiš mi rukuja molio sam da se napune moja mora i rijekeu njima još jednom da osjetim. Stihovi:ostao sam sasvim sam da ležim na suncu ja zvao sam te da dodjes iz snova i pružis mi rukuja molio sam da se napune moja mora i rijeke u njima još. Recommended by the wall street journal. Learn the song with the online tablature player.

Recommended by the wall street journal laufer. Click to see the original lyrics.

Posting Komentar

0 Komentar